60 freaking svar på 60 frågor

1. Hur gammal är du om fem år? 29 år 8 mån och 10dagar
2. Vem var den sista du träffade? Om det inte räknas med att jag sitter på fiket med Yster just nu så var det Far igår kväll för en ”avskedsmiddag” då han just nu flyger till Thailand *utan oss – den jäklen :(*
3. Hur lång är du? 168 cm eller något tycker jag krymper hela tiden.
4. Vilken var den senaste film du sett? Ah ser aldrig på film (för rastlös) men igår fastnade jag framför en med Kevin Space (?) gammal film om en internatskola inte bra men jag var för lat för att ta mig samman och gå och lägga mig.
5. Vem ringde du senast? Ystern – för att höra varför hon tog så lång tid på sig (hon är verkligen långsam när det kommer till att bli klar för att ta sig ut. Då menar jag VERKLIGEN långsam).
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ”Är du klar snart?” – självklart till Ystern. Jag stressar folk? aldrig i livet…
7. Vad är dagens planer? Utöver att slå sönder laptopen? Det började med att jag skulle jobba kväll idag men sjukade mig (fortfarande smått förkyld med feber och ingen lust att jobba) och sen blev planen att hänga med Ystern så att hon kunde plugga och jag söka jobb. Men jag misstänker att hon enbart ville träffa mig med laptopen så att hon kunde sitta på nätet…
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Sms om det inte är långa meddelande – gör ont att knappa in allt. Klarar inte riktigt av telefonsamtal efter att ha jobbat med telefoner sålänge – svårt att avsluta samtal. Nä, tacka för sms 😀
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda men bra vänner. Far är alltid med på kalas, jul etc. Han står inte nära sin släkt efter att Farmor dog 87 och bastardbarn som han är har han ingen större kontakt med sin Fars sida heller. Nä, det räcker gott och väl med Mormor, Mor, Moster *uärk*, Morbror (som umgås mer med Far än med Mor) och kusinerna såklart 🙂
10. När såg du senast din mamma? Igår lunchtid. Gick en promenad och bjöd på fika.
11.Vilken ögonfärg har du? Havsgröna kanske?
12. När vaknade du idag? 06.00 – frukost och sen soffan för en timmer eller två vila.
13. Har du någon gång hittat en katt? Tror inte det. Drog däremot hem en massa Salamandrar efter att ha spenderat hela dagen med att fiska upp dom ur en damm men räknas det som att hitta eller är det stöld?
14. Vilken är din favoritplats? Menthon saint Bernard – Frankrike. En dag ska jag bosätta mig där trots att jag ingen franska kan och så ska jag spendera dagarna vandrandes kulle upp och berg ner och bara härma getterna *bääää*
15. Vilken plats föredrar du minst? Platsen jag just precis har fisit på – dumt att stanna kvar och ta skulden för lukten. Men okej, passar man på att släppa sig bland barn kan man alltid skylla på dem.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis har jag fått ordning på mig själv, jobbar med något som inte är hjärndött eller så har jag kanske lyckats utmana mig själv och gift mig rikt. Men en sak är säker jag tänker vartfall inte bo kvar i Sverige i 10år till. Ska bara hitta vart jag vill flytta och göra. Nä, jag ska nog fortsätta satsa på att söka på ”findingamillionair”. Dom verkar så mycket lyckligare…
17. Vad skrämde dig som barn? Spindlar. Brukade alltid bulla in mig i mitt täcke, stoppa in alla kanter under kroppen som en enda stor kokong och fixera snuttefilten över håret och huvudet. Hade man kunnat andas under täcket hade jag nog också gömt ansiktet.
18. Vem fick dig att skratta senast? Mamma kanske eller Yster? vem vet? jag har minne som en guppi *guppgupp*
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Visste inte om att det fanns en åldersgräns på vinylskivor. Varför har ingen berättat det när jag gick på loppis och köpte en massa LP (trots att jag ingen spelare äger – smarthet är inte min starka sida).
20. Har du stationär eller bärbar dator? Laptop – 2 st en som ligger i garderoben och sover och den jag skriver på som snart borde gå till skroten 2006 utgåva.
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Pyjamas är min favoritdräkt 🙂 fast ibland snitsar jag till det med bart under *oooh kinky*
22. Hur många kuddar har du i sängen? 1 tempurkudde
23. Hur många landskap har du bott i? Skåne men bott i annat land också.
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Aldrig varit så full – önskar att jag kunde släppa kontrollen men nej, är ännu värre nu dricker jag knappt en droppe.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota med tofflor inomhus men strumpor utomhus. Fryser fötterna fryser jag.
26. Är du social? tycker jag inte. Undviker människor när jag är ledig men jag har socialakunskaper – det ni! Bara så tröttsamt att behöva vara social på sin lediga tid när man måste vara det genom jobbet också.
27. Vilken är din favoritglass? Daimglasskula *mums* men jag kan inte äta glass – då slutar jag aldrig att äta. Glass triggar igång mig så fruktansvärt så det är inte värt risken. Vår födelsedagsmiddag för 1 år sedan var just glass och det slutade med att jag och Ystern åt 8kulor var + resterande glasskulor som dom andra ”normala” människorna inte orkade äta upp.
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Jag skulle vilja resa en stund eller en bit men svaret blir nog ”hamstra”, jag är värsta hamstern och sparar allt sen kan jag inte röra pengarna för då blir ju siffrorna mindre = inte bra.
29. Tycker du om kinamat? Nej, har bott med 2 kineser i 3månader – strumporna fastnade på köksgolvet…för mycket olja i maten *uärk*
30. Tycker du om kaffe? Ja, en kopp varje morgon. Men bäst tycker jag om extra dry cappuccino (MYCKET skum lite ”rinnande” mjölk aka skeden ska kunna stå upp utan hjälp) går tyvärr knappt att få tag på här i Sverige – ingen vet hur man gör och/eller bryr sig inte heller. Kaffekultur in my ass. Saknar Starbucks.
31. Vad dricker du till frukost? 2 stora koppar varmt vatten med skivad citron i och canderel och sen en kopp snabbkaffe (har ingen kaffekokare hemma) med laktosfri mjölk i, sen kissar jag på mig. Fast jobbar jag dag blir det en kaffe på centralen och sen te på jobbet.
32. Sover du på någon särskild sida? Ligger på vänstra sidan och gör sudoku (?) vänder mig sen om till fosterställning på höger sida.
33. Kan du spela poker? Har haft baskunskaper men inte numera.
34. Tycker du om att mysa? Mysa? typ sitta insnodd i en filt och glo på tv/datorn/läsa bok? bah min kvällsrutin ju!
35. Är du en beroendemänniska? Ha! ni vill inte ens veta mina beroenden! Lypsyl, sötningsmedel, protein, promenader (tar aldrig bussen enbart när jag är sjuk och knappt då), tuggummi, morötter – gula händer och fötter that’s me! etcetcetc
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Nej, nope nicht känner absolut INGEN som har födelsedag samma dag som mig….inte alls….är bara ENÄGGSTVILLING då ja…
37. Vill du ha barn? Nej, räcker med att jag kommer få ta hand om Ysterns freaks.
38. Kan du´några andra språk än svenska? Engelska, danska och franska kan jag typ det viktigaste – jambon, fromage 🙂
39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja, det var jättehalt den natten och allt jag ville var att få blunda (starkt ljus inne i bussen) men den där ambulansmannen vägrade låta mig blunda.
40. Föredrar du havet eller en pool? Hmm, svårt val ju, Pool är snuskigt, Hav är snuskigt och lömskt. Äsch, kissar i båda så pyttpytt.
41. Vad spenderar du helst pengar på? Mat tror jag. i och med allergier så blir det att jag äter mest grönsaker och det är dyrt i längden.
42. Äger du dyra smycken? ÄgDe. Pantade dem och tjänade 200kr 😀
43. Har du någon gång testat narkotika? Har du någon gång varit i Amsterdam? Dom har btw inget gott lösgodis när man får cravings…SKANDAL
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Morot med ketchup och senap på (jag vet, jag måste sluta med mina morötter men kaniner är så fluffiga och gulliga och om jag äter liiite till så kanske jag också får en tofs där bak och fjun på öronen mina?)
45. Vem är den roligaste människan du känner? Velonica när hon sätter igång. Yster också.
46. Välj ett ärr på din kropp? Har ett ärr på hakan efter att ha sprungit och ramlat på ett stenblock i Smygehuk.
47. Vad har du för ringsignal? Gud vet inte vad den heter. Den är inte bra eller rolig men finns ingen annan och mobilen är Fars gamla.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Vet om att Mor räddade någon kolbit till plagg efter vår förrådsbrand 2001.
49. Flirtar du mycket? Flörtar dygnet runt med Ysterns Dannyboy
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har inte ordnat någon än, hur gör man?
51. Kan du byta olja på bilen? Nej, men jag kan anlita någon som kan
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, men kört på en parkerad bil i 5km/h det har jag lyckats med 😀
53. Vilken var den senaste bok du läste? Änglens lek – den har jag inte läst klart än. Tråkig bok hans första ”Vindens skugga” var bra mycket bättre.
54. Läser du dagstidningen? Inte sen min helgprenumeration gick ut. Nu blir det Sydsvenskan på nätet.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, dyrt och det slutar alltid med att jag aldrig läser dem.
56. Dansar du i bilen? Enbart när Ystern är med – hon avskyr när jag gör det och just därför gör jag det.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? P3
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Klotter på Ysterns skolpapper *hehe*
59. När var du i kyrkan senast? Julottan – jag kom, jag såg, jag frös, jag gick (innan mässan började).
60. Vilka 3 personer utmanar du? Äsch går ju inte, har precis startat bloggen har ingen att utmana för det är dom som har utmanat mig jue.

Annonser

2 thoughts on “60 freaking svar på 60 frågor

    • Canderel är en form av sötningsmedel. Det finns både canderel och Hermesetas men hermesetas är inte lika söt som canderel så det blir canderel i citronvattnet (tablettform) och hermesetas i pulverform på frukost äpplena 😀

      Jag sa ju det, mina beroende är weirdos. Är riktigt sött inombords efter allt oäkta sötningsmedel 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s