När kroppen landar blir det en Tillt

On going sen i tisdags gjorde att kroppen sa ifrån idag (jetlag? inom skandinavien??) på crossfit.

Dagen var planerad till att lyssna på näringslära och sen vara med på teamwod’s på gymmet. Där var både folk från danmark (The Butche’s team <–snacka om butch!) och frolk från Stockholm Odenplan <– trevliga för att vara stockholmare (inga fördomar här inte nope).

Kramp i magen när föreläsningen började och sen hunger som hette duga vilket lede till iskalla händer, blåa naglar och fingrar och ben och illamående som stod upp i halsen.

Så efter försöket med att vara med på uppvärmningen gav jag upp, går inte när magen inte kan bestämma sig för om den ska rapa ihjäl sig eller fisa ihjäl sig = som en torktumlare som inte kan bestämma sig vilket håll den ska snurra utan står och snurrar ena dit och andra dit.

Det bidde en deppdag. Blir deppig när man inte kan vara med och  när man inte känner sig som en i gänget. Idag var folk inte så sociala eller okej jag var nog inte den bästa på att vara social idag. Nu har man sovit en stund och Ystern har lovat mjukisbrallor hemma hos goa pratglada Angie och en massa grill (KÖÖÖÖTT) och Eurovision Song Contest.

Ska hålla mig ifrån godiset och äta proteinet 😀

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s