Get ready to fatty me up!

Storbak hos Ystern – gluten-/ägg-/mjölk-/sockerfria lussebullar är ute ur ugnen och svalnar.
Själv står jag över dom som en hök och petar på dom titt som tätt för nu vill jag äta en massa!
Har redan ätit halva degen (deg oh du himmel! hur gott är inte deg för en allergiker??).

Bästa receptet hittar man här (bästa so far, fast vi glömde fiberhusken så den sket vi i som vanligt och jästet vi använde som var torrjäst hade gått ut 2011 Januari – oh well never mind dom är ätbara)
Och just det ja, mjölken blev utbytt mot Lätt Kokosmjölk men trots det så smakar dom inte kokos. Sockret fick bli Sukrin som sagt i Kringlans hem så tager man vad man haver 🙂
(Vilket ibland har resulterat i kladdekakor gjorda på rågmjöl – ingen hit ingen hit alls).

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s