Vem hade anat?

Att det skulle vara så tröttsamt att börja jobba igen?
Har enbart haft relativt lätta turer och idag har jag en enkel Oslo that’s it men cheese så trött jag är, trött och frusen.
Whole30 går okej, småäter en massa men det är nog för att jag är så törstig hela tiden men det är way för kallt för att dricka vatten. Minus 3 ute och det känns som minus 15 inomhus…

Sitter här med en kopp te och försöker ladda mig själv att ta på mig stödstrumporna *huuj*.
I dag började gymmets ”Be all you can be challenge” där det är strikt paleo som gäller och minst 7h sömn/dygn, 5st träningsdagar, coreträning varje dag, mobility varje dag, vitaminer varje dag och 50% kolhydrater från grönsaker (vilket inte är så svårt när man endast äter grönsaker och protein typ.
Självklart är jag med på den och i mitt huvud hade jag föreställningen att jag skulle sätta mig in i The Wendel program och passa på nu och ta och köra det.
Har än så länge inte ens öppnat pdf filerna jag har här hemma. Tänkte skriva ut dom på jobbet får se om jag lyckas idag.

Köpte en tryckkokare i torsdags btw. Och gjorde Pulled Pork – SÅ GOTT!!
Och så mättande men ändå lätt att sluka 1kg kött på en gång nästan 😉
Igår tog den slut så nu är det väl dags att köpa en till bit fläskkarré och koka på.

Fast jag har dock insett att sedan den 25 dec har jag gjort av med 3000kr på mat – INTE OK och jag vet inte ens vart det har gått :S har inga stora utgifter på kortet heller. Poop på allt.
Och poop på energin som inte finns där, har tappat lusten att träna och gå rundor. Tror det är för att det är så bloody kallt ute. Kommer tillbaka.
Ska bara klara av den här arbetsperioden också. Shoot! måste dra på mig stödstayupsen nu *brrr* vill inte för kallt *brrr*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s