Istället för

Att sitta och slösurfa och hoppas att någon annan har uppdaterat sin blogg sen jag sist var inne och glodde (för 5 sekunder sedan) så kan jag faktiskt egentligen ta mig själv i kragen och uppdatera lite i min egen blogg…För en gång skull…

Här händer det både mycket och ändå absolut INGENTING…

Våren har kommit (minus idag som var grå och regnig) = Pollen is in da town = jag är tvingad till att ta minst en tupplur efter varje utomhus aktivitet t ex gå till affären och tillbaka *snark*, gå ut och flytta på tuktuken *snark*, ta en extremt långsam powerwalk med halsduken över näsan *snark*, gå från parkeringen till gymmet (som ligger ca 15min gångavstånd men jag kör dit såklart) *snark på löpbandet/vikterna*.

Crossfit har jag inte kört på 3 veckor, både saknar det och ändå inte. Nu har jag kommit in i fasen ”rädd för att se sanningen i vitögat och inse hur mycket styrka som har tappats”.

Styrketräningen har dock sköts med minst 3 pass i veckan – föredragit på förmiddagen innan fastan brutits = tvättäkta morgonmänniska.

Periodiska fastan har gått helt okej. Nu förtiden är jag inte hungrig på morgonen. Dock äter jag ändå mer än vad jag ska när jag väl har brutit den. Alldeles för lätt att där slinker ner en extra morot på mina promenader eller en påse sockerärtor eller lite nötter eller en questbar eller som i söndags natt all choklad jag kunde hitta i hemmet.

Nu finns här inte mera choklad i huset. Eller okej, det gör det men det är sådan som jag VERKLIGEN inte tål aka gluten i det. Borde inte äta choklad ändå pga mjölken men hellre en mage gjord utav mjölkprotein än en mage gjord utav gluten 😀

Fast nu var det ju inte det här jag hade tänkt skriva.

Tanken var bara att titta in och säga att ”jodå så att, AcroYoga finns tydligen i Malmö…Så att…Till och med en workshop på 5h den 15mars…Så…jupp…den bokade jag in mig och syrran på”….Just nu funderar jag på vad för sorts kod det kan vara på jobbet – sjuk pga intrasslad i sig själv fast klamrat uppe på någons fötter?

IMG_0096

Stonetown – Zanzibar…Dom här godingarna tittade fram när som och satt i klungor i sina gigantiska nät…Yummie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s